Окупанти обстріляли будинки й лікувальні та навчальні заклади Миколаєва

0
Окупанти обстріляли будинки й лікувальні та навчальні заклади Миколаєва
Вночі окупанти обстріляли житлові будинки та лікувальні заклади у Миколаєві.

Про це у своєму Telegram повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

"Російські окупанти не зраджують собі і продовжують тероризувати мирних жителів. Сьогодні вночі під їхні обстріли потрапили лікувальні заклади та житлові будинки у Миколаєві. Наразі на місцях працюють комунальники та аварійні бригади. Є пошкодження електромережі та водопроводу. Збираємо детальну інформацію про наслідки обстрілів. Подробиці повідомлю вам згодом", – повідомив він.

Згодом голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у своєму Telegram повідомив, що попередньо постраждалих та жертв немає.

"Близько 02:30 Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу, пепередньо С-300. Суттєво пошкоджено три лікувальних заклади, два навчальних заклади, готель та музей. Також пошкоджено житлові будинки. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється", – повідомив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні