--> Окупанти сто разів обстріляли прикордонну область | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Окупанти сто разів обстріляли прикордонну область

0
Окупанти сто разів обстріляли прикордонну область
За ніч і зранку 5 вересня ворог випустив понад сотню боєприпасів по прикордонню Сумської область, повідомив голова ОВА Дмитро Живицький.

Білопільська громада: о 23.30 внаслідок мінометного обстрілу (8 прильотів) громади пошкоджено приватний житловий та лінію електропередач (25 абонентів без електропостачання). Також постраждав автомобіль і деяких будинках повилiтали вiкна.

Миропільська громада: з 2 ночі відбувся мінометний обстріл: нараховано 14 прильотів. Обстріл продовжився і зранку, 22 прильоти із САУ. Пошкоджені лінії електропередач та будинок сільради.

Хотінська громада: з 01.28 був обстріл громади: 8 прильотів. Мінометний обстріл продовжився о третій годині, 16 прильотів.

Шалигинська громада: о 07.33 здійснено 30 пострілів зі стрілецької зброї. О 08.00 також було зафіксовано 18 вибухів з міномету.

Середино-Будська громада. 8 прильотів з міномету, після 10 ранку.

Постраждалих попередньо немає, інформація про руйнування оновлюється.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні