На кордоні з Польщею стоїть 3000 вантажівок: шалені черги на митниці

0
На кордоні з Польщею стоїть 3000 вантажівок: шалені черги на митниці
Станом на обід понеділка, 5 вересня, перед пунктами пропуску з Волині до Польщі утворились черги неабияких розмірів із вантажних автомобілів.

Про це в фейсбуці повідомляє Державна митна служба.

Так, на кордоні з Польщею перед пунктом пропуску «Ягодин» на виїзд очікують 2950 вантажних автомобілів, на в'їзд – 300 вантажівок.

Перед ПП «Устилуг» – на в‘їзд до України очікують 110 легковиків і вантажівок вантажопідйомністю до 7,5 тонн, а на виїзд – 40 автомобілів.

«На жаль, за вихідні ситуація перед пунктом пропуску "Ягодин-Дорогуськ" стала ще складнішою. І ми далі просимо перевізників обирати найменш завантажені шляхи», – зазначають у Волинській митниці.

Нагадаємо, що на автомобільнім пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» з 27 червня тимчасово призупиняється пропуск легкових автомобілів вагою до 7,5 тонн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні