--> 16-річні школярки жорстоко побили однокласницю. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

16-річні школярки жорстоко побили однокласницю. ВІДЕО

1
16-річні школярки жорстоко побили однокласницю. ВІДЕО
У Києві школярки жорстоко побили свою однокласницю посеред вулиці, через що поліція відкрила кримінальне провадження, пише

У мережі 5 вересня, почали розповсюджувати відео, на якому показано, як кілька 16-річних дівчат смикають однокласницю за волосся, заливають її газом із балончика та б'ють по тулубу та голові, незважаючи на те, що жертва просила припинити. За попередніми даними, це сталося на Харківському масиві.

Виявилося, що до поліції звернувся батько жертви, який заявив про побиття доньки. Пригоду зареєстрували поліцейські Дарницького управління та розпочали перевірку. Після цього вони знайшли те саме відео, де показано побиття. Дії нападників кваліфікували як хуліганство, вчинене групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України).

Під час розслідування поліцейські з'ясували особи хуліганок та дізналися, що вони навчаються в одній школі. Також вони дізналися, що напередодні бійки дівчата часто конфліктували між собою, проте лише на словах. Але під час чергового з'ясування стосунків дві школярки принижували та цькували однокласницю, штовхали її, бризнули в обличчя газовим балончиком та побили.

Наприкінці відео хлопець припинив черговий удар, який міг завдати жертві ще більшої шкоди. Очевидці зняли все це на телефон та розмістили у соцмережах.

Порушницям невдовзі мають повідомити про підозру. Їм може світити до п'яти років обмеження волі чи чотири роки в'язниці. Досудове розслідування продовжується.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А раніше розуму не хватило розігнати тим ротозіям , тільки вже тоді коли почали ногами добивати , хоть один хлопець розігнав , куди ми котимось , це майбутні мами . Дічь !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні