Як жителям Криму готуватися до повернення в Україну

2
Як жителям Криму готуватися до повернення в Україну
Постійний представник президента України в АРК Таміла Ташева заявила, що деокупація Криму неминуча, тож мешканці півострова мають знати, як підготуватися до його звільнення.

В ефірі національного телемарафону Ташева розповіла, що слід робити кримчанам перед звільненням захопленого росіянами півострова, інформує «НБН».

За словами постпреда Зеленського в АР Крим, вона не рекомендує українським громадянам в умовах звільнення півострова користуватися «евакуацією», яку запропонують російські загарбники. Чиновниця зазначила, що в такій ситуації окупанти можуть взяти місцевих жителів у заручники або використовувати їх як живий щит для путінських військ.

Ташева запевнила, що деокупація Криму неодмінно відбудеться, однак цю операцію Україна не здійснить швидко. Проте місцеве населення має підготуватися до цього морально та фізично. Людям необхідно наперед спланувати маршрути переміщення, подумати, яким транспортом вони скористаються, а також зібрати документи та необхідні речі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну як готуватися-драпати чим швидше звідти!!!
Відповісти
чурбани вчіть українську мову!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні