Британський мільйонер покинув дружину заради біженки з України

0
Британський мільйонер покинув дружину заради біженки з України
Бізнесмен дав притулок у своєму будинку українці і всього через кілька місяців освідчився їй у коханні.

Британський мільйонер, екс-керівник кредитної фірми Wonga Хокон Оверлі закохався у 39-річну українку Марію Полончук, яка переїхала до Великобританії через війну в Україні та оселилася в його особняку. Про це пише Час Українців.

Чоловік у свої 52 роки залишив 46-річну дружину та дітей шкільного віку, а також розкішний особняк у Сурреї за три з половиною мільйони доларів, щоб жити з нашою співвітчизницею. При цьому ЗМІ пише, що він лобіював уряд, щоб допомогти перевезти біженців із України до Великобританії.

Відомо, що Оверлі - уродженець Норвегії, який вивчав математику в Університеті Осло, а також має ступінь економіки в Університеті Дарема. Він заробив свої гроші в перші роки буму доткомів, заснувавши у 1997 році онлайн-біржового маклера Self Trade.

Компанія була продана у 2000 році за більш ніж за мільярд доларів. Також Оверлі працював у JP Morgan та інвестиційним банкіром у ING Barings. А через роки після роботи у Wonga став співзасновником Dawn Capital, яка позиціонує себе як найбільший у Європі спеціалізований інвестор у галузі програмного забезпечення для бізнесу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні