--> «ПриватБанк» перестав видавати готівку у касах: що сталося | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«ПриватБанк» перестав видавати готівку у касах: що сталося

0
«ПриватБанк» перестав видавати готівку у касах: що сталося
Українці масово скаржаться, що державний «ПриватБанк» не видає в касах готівкові долари. Через це люди не можуть зняти американську валюту з рахунків, а також отримати грошові перекази у ній, пише Обозреватель.

Щодня клієнти банку залишають по кілька скарг на відмову в переведенні в готівку на спеціалізованому форумі «Мінфін». Люди з різних міст України повідомляють, що їм постійно скасовують заявки на отримання готівки.

«Полтава, тричі замовляла готівку в іноземній валюті, і тричі банк скасовує, зараз замовила ще раз, чекаю на повідомлення. Читаючи відгуки, розумію, що ця проблема виникає останнім часом у багатьох», – скаржилася 6 вересня одна з клієнток.

«Втретє отримую відмову (о 20:00 перед днем отримання) у видачі валютної готівки зі свого рахунку... При цьому знаю, що у відділеннях ПриватБанку наприкінці дня є черги зі «своїх» людей, які за вигідним курсом забирають залишки. Рекомендую не заводити SWIFT-платежі в ПриватБанк, тому що ймовірність зняти їх нагадує на даний момент лотерею», – додав інший клієнт "Привату".

Проблему підтверджують інші клієнти. Дехто підозрює, що банк спеціально змушує українців переказувати валюту в гривню, однак у фінустанові запевняють: причина в іншому.

Представники банку пояснюють: виникли логістичні труднощі із отриманням готівкової валюти з-за кордону. Проте прогнозів, коли ситуація виправиться, у «Приваті» не дають.

«Ваші заявки на замовлення готівки були скасовані через тимчасові складнощі в логістиці доларових банкнот з-за кордону. Ми перепрошуємо за завдані незручності», – зазначають у банку у відповідь на скарги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні