Собака рятує українських військових від обстрілів та ракет. ВІДЕО

0
Собака рятує українських військових від обстрілів та ракет. ВІДЕО
Лорі — чотирилапий талісман та бойова подруга військовослужбовців одного з підрозділів бригади територіальної оборони на Рівненщині.

Вона не просто собака, а й захисниця. Лорі, яка належить до породи бігль, привіз із собою на службу один із військових пів року тому. Він не зміг залишити хатню улюбленицю в чотирьох стінах міської квартири. За два роки життя разом вони ніколи не розлучалися, і призов до лав ЗСУ власника тварини не завадив їм залишатися поруч. Як кажуть воїни, це єдина дівчина у військовому колективі, яку тут люблять до безтями та бережуть мов зіницю ока, пише Армія інформ.

Бігль (англ. beagle — гончак) — мисливська порода собак, виведена у Великій Британії. Навчання та виховання цих собак нескладне, а ще вони мають унікальний слух та чуття.

Представників цієї породи використовують насамперед для полювання та пошуку вибухових речовин. Українські захисники знайшли й інші особливості Лорі. Вона перша відчуває небезпеку та ще до сигналу попереджає про повітряну тривогу гучним гавканням. А ще вона знає не тільки своє місце на спостережному посту та у бліндажі, а й усіх інших військовослужбовців підрозділу. Якщо хтось випадково залишив взуття чи шкарпетки не там, де потрібно, вона їх акуратно прибирає…

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні