Стало відомо, коли Україна зможе відкинути армію рф на позиції 23 лютого

1
Стало відомо, коли Україна зможе відкинути армію рф на позиції 23 лютого
Україна до кінця 2022 року може відкинути російських окупантів на позиції 23 лютого. При такому розкладі анексований росією Крим буде під українським контролем вже наступного 2023 року, пише 24 канал.

Таку думку висловив колишній командувач військами США в Європі, ветеран воєн в Афганістані та Іраку, генерал-лейтенант у відставці Бен Ходжес.

«Я впевнений, що у росіян немає волі до боротьби. Вони не йдуть в армію. Кремль шукає резерви у Північній Кореї, Африці, Сирії. Навіть по в'язницях, щоб когось змусити воювати у складі жалюгідної російської армії. Бо люди не хочуть ставати її частиною. Все це підказує, що росіяни вразливі і виснажені», – заявив він.

Ходжес додав, що росіяни «посипляться», якщо будуть збережені єдність та підтримка України.

«Я відчуваю, що у наступні кілька тижнів нас чекають важкі бої, і потенційно, що російські війська посипляться. Я не бачу, як вони можуть поліпшити своє становище найближчим часом. Однак ми повинні надати Україні все необхідне», - нашолосив американський військовий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які оті усі "екси" правильні. Що за кордоном, що у нас. Ось тільки коли вони при посадових можливостях то чогось всі "морожені".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні