Астролог назвав дату, коли росія запропонує Україні укласти мирну угоду

1
Астролог назвав дату, коли росія запропонує Україні укласти мирну угоду
Восени 2022 року на Україну чекає велика битва з російськими окупантами, яка вирішить результат війни. Не виключені переговори щодо укладання мирної угоди, пише КП.

Про це заявила астрологиня, випускниця Науково-дослідного інституту класичної астрології Анастасія Макарова.

«Дуже напруженим буде період з 9 жовтня – будуть кардинальні рішення для нашої країни, а також можливі великі зміни в керівництві. Починаючи з 17 жовтня, думаю, велика активність на фронті – такої активності ще не було з 24.02», - зазначила вона.

За словами астрологині, ключове значення для країни матиме дата 25 жовтня, коли відбудеться сонячне затемнення. Росія запропонує Україні укласти мирну угоду, також можливе залучення західних партнерів.

Жовтень та листопад будуть дуже напруженими – Україна та росія мають знайти якийсь «компроміс», можливо, йтиметься про відведення окупантів. Але ракетні удари по центру країни ще не припиняться, неспокійно буде й у світі.

«Важливим буде початок листопада – ось тут, починаючи з 08.11, реально можлива перевага України як у військових, так і у політичних питаннях», - підкреслила Макарова.

Вона додала, що велика битва буде у жовтні – у листопаді, і на початку листопада точно приймуть рішення, яке вплине на всю історію війни. До цього часу Збройні сили України зможуть повернути під свій контроль багато територій у межах 24 лютого. Питання з поверненням Донбасу та Криму вирішуватиметься пізніше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пішли кацапи в дупу зі своїм перемир'ям! Тільки капітуляція, тільки демілітація мордору, і суд над верхівкою кацапії!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні