Секретар РНБО Данілов розповів як закінчиться війна з росією

1
Секретар РНБО Данілов розповів як закінчиться війна з росією
Україна має зробити так, аби у РФ після поразки знову не виникло бажання на когось нападати.

Війна в Україні не триватиме роками, але і на швидку перемогу розраховувати не варто.

Про це в інтерв'ю LB.ua заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Я хотів би не погодитися, що роки-роки-роки ми будемо боротися з цим агресором. Я більш оптимістичний у цьому випадку, у мене свій прогноз, як це має закінчитися. Я дуже обережно до цього ставлюся. Я кажу, що раз – це буде непроста війна, два – перемога буде за нами, три – не буде швидкої перемоги, але це точно не роки", - сказав він.

Водночас секретар РНБО наголосив, що Україна має зробити так, аби у РФ після поразки знову не виникло бажання на когось нападати.

"Ми маємо зробити так, щоб після нашої перемоги в них узагалі не було бажання, не було зубів у роті когось покусати, не тільки нас. І ми це обов’язково з вами зробимо, тоді будемо більш спокійні", - запевнив Данілов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саме тому війна з мордором не може завершитися якимись договорами і тим більше перемир'ями. Бо договори-перемир'я з кацапами не варті "і дірки від бублика"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні