Контрнаступ проходить успішно: проводимо зачистку

0
Контрнаступ проходить успішно: проводимо зачистку
Російські війська залишили після себе заміновану територію і це ще одна загроза для місцевого населення.

Які саме населені пункти вже без окупантів військове керівництво обіцяє оприлюднити після зачистки цієї території, про це повідомляє ТСН керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

На Південному напрямку тривають позиційні бої. Деякі території вже звільнені від окупантів, назви населених пунктів поки що не розголошують, аби вони не зазнали ворожих масових артилерійських і авіаційних ударів.

Окрім того, російські війська залишили після себе заміновану територію і це ще одна загроза для місцевого населення. Наразі на звільнених територіях проводять зачистку від диверсійних груп.

«Ми продовжуємо покращення позицій наших військ вздовж лінії зіткнення. Наші військові заходять в населені пункти і ще буде довготривала робота, ми розуміємо, що ворог залишив після себе багато небезпечних сюрпризів. Тому робота триває. І саме тому, щоб не наражати на небезпеку місцевих цих населених пунктів, ми не проголошуємо їхні назви», - заявила Гуменюк.

За минулу добу ЗСУ ліквідували на півдні більш як 80 окупантів, понад 20 одиниць техніки та ворожий літак Су-25. Також у Миколаївському районі збито розвідувальний безпілотник "Орлан-10".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні