Росіяни в Самарі накрутили гайки на свої «прутні». ФОТО

3
Росіяни в Самарі накрутили гайки на свої «прутні». ФОТО
Самару накрив незвичайний масовий «флешмоб» – місцеві жителі почали накручувати собі на статеві органи залізні гайки. В обласній столиці зафіксували вже кілька подібних випадків, про це повідомляють росЗМІ.

Чоловіки, мабуть, хотіли отримати від цього задоволення, але натомість мало не втратили свою гідність.

До лікарень обласного центру зверталися чоловіки із травмами статевого члена. Як виявилося, вони накручували залізні гайки, після чого орган розпухав від крові. Зняти незвичайну іграшку без допомоги рятувальників було неможливо, - розповіло «Комсомолці» джерело, знайоме з непростою ситуацією.

Найчастіше рятувальники приїжджають прямо у відділення урології лікарень самарських, щоб проводити спилювання під наглядом лікарів. Потерпілому роблять місцеву анестезію. Після цього рятувальники використовують спецінструменти та поливають водою або фурациліном місце зіткнення металу та шкіри.

Цікаві городяни у пошуках нових вражень надягають на свої статеві органи не лише залізні гайки, а й навіть підшипники чи шийки від пляшок. Такі виклики трапляються досить часто, що мимоволі починаєш думати, що це якийсь дивний флешмоб з Інтернету. Можна тільки гадати, що було в голові постраждалих, коли вони прийняли таке рішення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б на шию накрутили
Відповісти
ну і до чого ця новина волинянам? чи настільки убогий на новини сайт, що треба всяку *уйню передруковувати?
Відповісти
ну і до чого ця новина волинянам? чи настільки убогий на новини сайт, що треба всяку *уйню передруковувати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні