Вторгнення росії в Україну є повним провалом - директор ЦРУ

0
Вторгнення росії в Україну є повним провалом - директор ЦРУ
Через шість місяців дуже тяжкого періоду війни Україна почала переходити в контрнаступ, і російське вторгнення можна розглядати лише як провал.

Про це, виступаючи на конференції Billington CyberSecurity у Вашингтоні, заявив директор ЦРУ Вільям Бернс, повідомляє The New York Times.

Коментуючи контратаки ЗСУ на півдні та на північному сході, Бернс сказав, що володимир путін сильно недооцінив мужність і боєздатність України.

Він зазначив, що «хоч остання глава війни ще не написана, важко розглядати послужний список путіна на війні як щось інше, крім провалу».

За словами директора ЦРУ, путін помилково припускав, що чим довше триватиме конфлікт, тим менше допомагатимуть Україні Європа та Америка.

«Зараз путін робить ставку на те, що він буде жорсткішим, ніж українці, європейці та американці. Я вважаю, і мої колеги з ЦРУ вважають, що путін настільки ж помиляється щодо цієї ставки, наскільки він був глибоко неправий у своїх припущеннях, зроблених ще в лютому про волю українців до опору», – заявив Бернс.

Він зазначив, що через війну в Україні росія платитиме дуже високу ціну протягом тривалого часу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні