Путін змушує лукашенка воювати проти України

2
Путін змушує лукашенка воювати проти України
Білоруський народ не є ворогом України, однак кремль може спробувати змусити самопроголошеного президента білорусі олександра лукашенка використати білоруську армію проти України.

Про це в інтерв’ю РБК-Україна заявив міністр оборони України Олексій Резніков, відповідаючи на питання чи є білорусь таким же ворогом, як росія.

«Я маю надію, що білоруський народ не є ворогом України, не сприймає Україну вороже, як російський народ, що переважно під впливом пропаганди вірить в успішність «спецоперації». Вони настільки відірвані від ситуації, що вірять в байки про нацизм, фашизм, у них є несприйняття українського народу, у них вороже ставлення до українського народу і вони, по суті, пасивно підтримують політику свого керівництва. Маю надію, що білоруський народ так не думає», - наголосив Резніков.

Міністр вважає, що путін може спробувати примусити самопроголошеного президента білорусі олександра лукашенка використати білоруську армію проти України, адже аншлюс білорусі вже фактично відбувся.

«Аншлюс білорусі фактично відбувся. Але мої спостереження за уже майже сім місяців говорять, що немає палкого бажання білорусів воювати в Україні, це зчитується керівництвом Білорусі», - підкреслив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це буде делукашенізація залишків ідіотів перед проголошенням незалежності
Відповісти
Блін далі він не вірить! Білоруси нам не брати! З їхньої території летять бомби-ракети! А зелені нам втирають про "братній народ"!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні