Що буде з росією після смерті путіна

0
Що буде з росією після смерті путіна
Голова Міноборони розповів, що після смерті путіна ймовірність продовження війни в Україні дуже низька. А сама росія через п'ять років вже може не існувати в нинішніх кордонах, пише Слово і Діло.

Росія за п'ять років вже може не існувати в нинішніх кордонах. А той, хто прийде після смерті або усунення нинішнього президента володимира путіна, спробує знайти шляхи, щоб зняти болючі санкції.

Таку думку висловив міністр оборони України Олексій Резніков.

«Я думаю, що той, хто очолить уряд росії, буде шукати можливість витягнути свою країну з тієї прірви, в яку вона летить сьогодні, вони просто цього ще не всі зрозуміли до кінця. А для того, щоб хоча б зупинити це падіння – вони щонайменше на 10-15 років у мінус пішли по економіці, по всьому – щоб не шмякнутися досить боляче, вони шукатимуть варіанти зняття певних санкційних обмежень», - сказав Резніков.

За його словами, після шляху на ймовірність продовження війни дуже низька.

«Вони (після путіна, - ред.) перестануть вести цю війну основною своєю масою, будуть деякі спроби, бажання реваншу, від якихось військових, але це поступово зійде нанівець», - вважає міністр.

Водночас, на його думку, через п'ять років росія вже не існуватиме у нинішніх кордонах.

«Я думаю, буде парад суверенітетів, буде тріщати росія на різні державні утворення», - припустив глава Міноборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні