47-річний українець кинув у поліцейського гранату

0
47-річний українець кинув у поліцейського гранату
9 вересня у селі Галаганівка на Чигиринщині місцеві жителі повідомили, що чоловік в одному з магазинів демонстрував присутнім гранату. Люди хвилювалися, що від його дій може хтось постраждати й негайно зателефонували на 102, пише ВиЧЕрпно.

Працівники поліції оперативно прибули на місце події. Та, побачивши правоохоронців, чоловік одразу почав погрожувати кинути в них гранатою, якщо ті наблизяться. Перемовини щохвилини ускладнювалися через вкрай неадекватну поведінку правопорушника.

Поліцейські відвели очевидців на безпечну відстань і тоді ухвалили рішення будь-що затримувати зловмисника. У той час він витягнув кільце з гранати та кинув її у правоохоронців.

Слідчий, старший лейтенант поліції Ігор Давиденко зреагував миттєво. Він повалив зловмисника на землю. На щастя, граната не вибухнула й ніхто не постраждав.

47-річного жителя села Галаганівка затримали у процесуальному порядку. Чоловік пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп`яніння, результат якого був негативним.

Під час особистого обшуку у затриманого вилучили гранату РГД-5 та гранату Ф-1 із запалом.

Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання та повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, та посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Слідство триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні