Опікуни після смерті батьків тримали дитину на металевому ланцюгу

0
Опікуни після смерті батьків тримали дитину на металевому ланцюгу
Семирічного хлопчика з Березівського району родина, яка опікувалася ним після смерті батьків, тримала на ланцюгу, пише ТСН.

Про випадок в поліції дізналися, коли побачили в Мережі відео прикутої за ногу ланцюгом дитини.

Зі слів сусіда, який зафільмував це на телефон, він був свідком неодноразового вчинення домашнього насильства над дитиною, але до поліції не звернувся, бо не хотів псувати стосунки з сусідами.

Родина, яка опікується хлопчиком, не стоїть на обліку як незабезпечена та мала належні умови для проживання дитини, стверджують в пресслужбі поліції.

Під час опитування членів сім’ї та її сусідів, дядько хлопчика пояснив, що прив’язав його, поки дружини не було вдома, бо той нібито робить шкоду, не слухається і тікає з дому. Наразі хлопчика вилучили з родини та помістили до лікарні.

Поліцейські відкрили справи за трьома статтями Кримінального кодексу: домашнє насильство, катування та незаконне позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні