У Луцьку раптово помер журналіст. ФОТО

0
У Луцьку раптово помер журналіст. ФОТО
Зранку 11 вересня раптово обірвалося життя луцького журналіста Вадима Ремісько.

Сумну звістку повідомили рідні та близькі журналіста на його сторінці у Фейсбуці.

Відомо, що Вадиму вночі раптово стало зле. Його доставили у реанімаційне відділення, де зранку 11 вересня він помер.

«Погані новини. Сьогодні вночі, близько 4 години в реанімації Ківерцівської лікарні перестало битися серце Вадим Реміської. Подробиць не знаю. Поступив вчора ввечері в лікарню. Щодо часу та місця прощання та поховання напишу потім. Спочивай, друже Вадиме», – написав Віктор Макаревич.

Вадим Ремісько раніше працював журналістом у Волинській обласній державній телерадіокомпанії. Пізніше був помічником першого заступника голови Волинської обласної ради. Також працював журналістом у ГР «Народний контроль Волині» та «ПравдаТУТ media group». Останнім місцем роботи журналіста було «Громадське інтерактивне телебачення», де він був відомий завдяки своїм прямим трансляціям з місця подій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні