Топ-5 найкращих українських фільмів для перегляду

0
Топ-5 найкращих українських фільмів для перегляду
УНІАН розповів історію свята і зібрав 5 цікавих кінофільмів для перегляду.

Які Українські фільми подивитися

Гуцулка Ксеня, 2019
Музичний фільм-оперета розповідає історію знатного американця, сина українських іммігрантів. Батько пообіцяв йому передати у спадок мільйон доларів, якщо син одружиться зі справжньою українкою. У пошуках гідної дівчини герой приїжджає до Ворохти, де зустрічає Ксеню.



Вулкан, 2019
Драматичний фільм з елементами комедії розповідає про важке і несправедливе життя в українській провінції. Головний герой фільму Лукас везе до окупованого Криму місію ОБСЄ. Його машина заглохла посеред безлюдного поля. Там він зустрічає дивака на ім'я Вова і залишається один в невеликому південному місті, де люди живуть окремо від решти світу і знаходять щастя в незвичайних речах.




Кіборги, 2017
Цей фільм розповідає про наболіле для кожного українця - про війну на Донбасі. Кіно розповідає про захисників Донецького аеропорту, які билися проти переважаючого їх за кількістю противника. Їх називають "кіборгами", тому що вони здійснили подвиг, який був би не під силу звичайним людям.



Мої думки тихі, 2022
Комедія, заснована на реальних подіях. Головна тема картини - конфлікт батьків і дітей. Головний герой фільму на ім'я Вадим мріє стати професійним звукорежисером. Одна канадська компанія вирішила дати йому такий шанс, якщо хлопець запише звуки карпатських тварин. Вадим поїхав у подорож Карпатами разом з мамою, з якою у них складні стосунки.




Носоріг, 2021
Кримінальна драма відомого режисера Олега Сєнцова розповідає історію з кримінального світу 90-их. Головний герой фільму на прізвисько Носоріг починає свій кривавий шлях у кримінальному світі, який заведе на складну дорогу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні