--> Путін скасував нараду з генералами після найбільшої поразки від початку війни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін скасував нараду з генералами після найбільшої поразки від початку війни

0
Путін скасував нараду з генералами після найбільшої поразки від початку війни
За тиждень Збройним силам України вдалося відвоювати 3000 кв. км, повідомив у неділю головком ЗСУ Валерій Залужний.

Володимир Путін, який двічі змінював командування з початку війни в Україні, не хоче бачити своїх генералів. Президент скасував наради в Сочі з керівництвом Міноборони Росії після того, як його армія в Харківській області зазнала найбільшої поразки від початку війни, пише Соцпортал.

Як повідомив у неділю головком ЗСУ Валерій Залужний, за тиждень Збройним силам України вдалося відвоювати 3000 кв. км, захоплених територій. Після прориву фронту російська армія за лічені дні залишила територію, яку з тисячами жертв захоплювала близько 3-х місяців.

Слідом за Балаклією були залишені Куп'янськ та Ізюм, де знаходилися окупаційна адміністрація Харківської області та штаб угруповання, що наступало на Донбас із Півночі. Росіяни продовжують залишати нові міста.

Міноборони РФ у суботу назвало те, що відбувається, «відволікаючими заходами» і плановим відведенням військ.

Також, як пише Медуза, Кремль відклав референдуми про приєднання «ДНР» та «ЛНР» через успішний контрнаступ України

Кремлівських політтехнологів, які працювали у Запорізькій та Харківській областях, відкликали до Росії. Політтехнологи, які працюють у Херсонській області, поки що залишаються в регіоні, - сказано в повідомленні.

Про референдуми російські політики говорили і навесні, і влітку. Планували провести їх 11 вересня. Потім перенесли на 4 листопада. Тепер через успіхи України на фронті ця дата також не розглядається.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні