Зеленський відповів Дональду Трампу та розказав хто такий путін

1
Зеленський відповів Дональду Трампу та розказав хто такий путін
Президент Володимир Зеленський вважає, що у колишнього президента США Дональда Трампа було достатньо часу дізнатися та зрозуміти, хто такий Путін насправді.

Про це Зеленський заявив в інтерв’ю кореспонденту CNN Фаріду Закарії.

– Я думаю, що в нього (Дональда Трампа – Ред.) було достатньо часу, багато часу зрозуміти, хто такий Путін. Я думаю, що він сидів на такій високій посаді, що не можна було навіть не визнати, що Путін є ціннісним противником власного народу. У нього <Трампа> є вся міць цієї країни – розвіддані, дані для створення психологічного профілю, – заявив Володимир Зеленський.

Тому президент України заявив, що украй здивований поведінкою Трампа після початку повномасштабного вторгнення Росії.

– Можливо, це йому <Трампу> потрібно було для просування своєї внутрішньої політики, щоб показати, що він готовий знайти порозуміння з президентом Росії… Україна в його очах надто далека. Але ця війна не має відстаней, які вона не могла б подолати. Тому я вважаю, що йому потрібно дивитися на ситуацію без рожевих окулярів, — припустив Зеленський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, в боневтіка вже "рожеві окуляри" спали?!!! Вже зникло бажання кудись *уйлу заглянути?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні