Окупанти на півдні хочуть здатися в полон

0
Окупанти на півдні хочуть здатися в полон
Російські окупаційні війська на південному напрямку намагаються вести переговори зі Збройними силами України про здачу в полон. Про це заявила керівниця об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, повідомляє «24 канал».

«Намагаються вести переговори про умови того, як вони складуть зброю і перейдуть під егіду міжнародного гуманітарного права», – заявила вона.

За її словами, російські офіцери цих підрозділів отримали завдання залишати позиції будь-яким способом, який до того часу буде доступний окупантам.

Так, війска РФ можуть повернутися назад до своїх або скласти зброю і « вийти з бойової гри», оскільки вони досі сприймають це як «спецоперацію».

«Є вже такі певні розхитування і деморалізація, настільки глибокі, що навіть командування усвідомлюють, що їм далі рухатися нікуди», – підкреслила Гуменюк.

Кілька днів тому в оперативному командуванні «Південь» повідомили, що українські воїни продовжують контрнаступ на Херсонщині і вже просунулись на декілька десятків кілометрів. Найближчим часом командування обіцяє розповісти, які населені пункти були звільнені від російських окупантів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні