Росіяни можуть готувати відповідь на наступ ЗСУ: що це буде

2
Росіяни можуть готувати відповідь на наступ ЗСУ: що це буде
Російські військові можуть спробувати здійснити аналогічний контрнаступ після успіхів наших військових. Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова міністра оборони України Олексія Резнікова в інтерв'ю для Financial Times.

За словами міністра, Києву важливо забезпечити безпеку територій після того, як наші військові здійснили контрнаступ, який пройшов «краще, ніж очікувалось», оскільки москва може спробувати здійснити аналогічний наступ.

«Контрнаступ звільняє територію, і після цього ви повинні контролювати її і бути готовими її захищати», - заявив Резніков.

За словами Резнікова, «український бліцкриг» як «снігова куля, яка котиться вниз схилом», став найбільшою невдачею для росії з початку повномасштабного вторгнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба гнати кацапів аж до кремля щоб та саранча не встигла оговтатися!!!
Відповісти
Після війни Рєзніков отримає звання героя України чи підслідного НАБУ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні