Чому Німеччина постачає Україні так мало зброї

0
Чому Німеччина постачає Україні так мало зброї
Міністерка оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт визнала, що її країна постачає замало зброї для України, але запевнила, що її уряд продовжить надавати підтримку. Про це вона сказала в інтерв’ю Politico, пише ZAXID.NET.

Ламбрехт заявила, що обмежене постачання зброї Україні, за яке часто критикують німецький уряд, пов’язане з недостатньою кількістю озброєння в самій Німеччині.

«Я б справді дуже хотіла дати значно більше Україні. І якби Бундесвер не був настільки "урізаний" у минулі роки, це було б можливо. Але зараз це наслідок цієї безвідповідальної економії», – пояснила Ламбрехт.

Вона додала, що «дуже вражена тим, як хоробро воюють українці» і висловила сподівання, що нещодавні успіхи Збройних сил України змусять росію припинити війну.

«Однак, якщо цього не станеться, «ми будемо підтримувати Україну скільки завгодно, якщо ця війна триватиме тижнями чи місяцями», – зазначила Ламбрехт.

Раніше канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що у наданні військової допомоги Україні «має сенс певний поділ праці», за якого Німеччина готова постачати Україні окремі види озброєння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні