Ще двом категоріям чоловіків дозволили виїжджати за кордон

0
Ще двом категоріям чоловіків дозволили виїжджати за кордон
Уряд вкотре вирішив піти на поступки українцям та частково змінити правила виїзду з країни під час дії воєнного стану, який було впроваджено президентом Володимиром Зеленським через військову агресію сусідньої росії, пише Телеграф.

Проте умови перетину за кордон змінилися лише для деяких категорій громадян.

Як повідомили у пресслужбі Кабінету міністрів, у рамках впроваджених урядом змін щодо перетину державного українського кордону, знято обмеження по загальній кількості виїздів за межі країни для громадян із інвалідністю та тих українців, які їх супроводжують.

«Унормовано питання підтвердження факту догляду особами, які здійснюють догляд за особою, яка має потребу в ньому», – зазначається у повідомленні.

Окрім цього, в Україні було подовжено терміни звернення супровідних громадян до закордонної дипломатичної установи у тій державі, де перебуває конкретна особа, аби українець, який має інвалідність, або дитина з інвалідністю, були поставлені на консульський облік упродовж семи робочих днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні