Чим відповість Кремль на успіх ЗСУ? Жданов розповів. ВІДЕО

0
Чим відповість Кремль на успіх ЗСУ? Жданов розповів. ВІДЕО
Росія не зможе військовим шляхом відповісти на успішний контрнаступ українських військових, так само, як і знайти нові способи залякати українців.

Таку думку, як пише Уніан, висловив військовий експерт Олег Жданов і додав, що "жорсткої відповіді" з боку Москви уже не буде.

"Питання застосування ядерної зброї на сьогодні не стоїть, тому що весь цивілізований світ, не самі останні країни, дали сигнал Росії, щоб навіть і не надумали спробувати застосувати зброю масового ураження, не кажучи вже про ядерну", - сказав Жданов.

За його словами, в іншому Росія себе вичерпала, і все, на що вона вона ще здатна - поодинокі ракетні удари.

"Вони не можуть сьогодні навіть завдати масованого ракетного удару. Згадайте, коли по території України летіло по 70 із гаком ракет. Одночасно з трьох сторін - з Росії, з Білорусі і з боку Чорного і Каспійського морів. А сьогодні ні, сьогодні Росія все, у цьому плані здулася", - зазначив Жданов.

Експерт нагадав, що останній наземний успіх російської армії був аж у липні, і той незначний.

"Кинути війська і піти на прорив нашої оборони? Це закінчилося в червні місяці. Останній успіх російських військ - це було просування на 10 кілометрів за 35 діб у липні місяці на Бахмутському напрямку. Так що я думаю Росія тепер утреться", - сказав Жданов.

На цьому тлі Росія та її пропагандисти вже почали змінювати риторику і витягувати ідею "спільного минулого", намагаючись дати ідеологічну відповідь на свої провали, замість військової.

"Вони нас хочуть повернути в минуле, коли у вишиванках і кокошниках танцювали і співали одні пісні в один день перемоги. У них інших скрепів немає, крім цього дня перемоги. Ідеологічна відповідь буде, дуже сильна. А військової відповіді Російська Федерація дати на сьогодні нам не може", - підсумував Жданов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні