Слабке місце лукашенка, через яке він продасть навіть путіна

1
Слабке місце лукашенка, через яке він продасть навіть путіна
На тлі успіхів Збройних Сил України білоруський диктатор олександр лукашенко все активніше шукає вихід з війни. Не можна виключати навіть, що білоруські війська виженуть зі своєї країни російських окупантів, пише 24 канал.

В олександра лукашенка є своє слабке місце – як і в кожного злочинця в хорошому романі є якась людська риса. Про це розповів російський публіцист та опозиційний політик Андрій Піонтковський.

Слабке місце лукашенка

Наприклад, владіміра путіна такою позитивною рисою є те, що він не антисеміт. Мовляв, у нього дитинство склалося таким чином, що нині він не може бути антисемітом. На відміну від решти російської «еліти».

«У лукашенка така людська риса – він дуже любить свого сина Колєньку. Я вже майже розкриваю порядок денний переговорів (лукашенка й путіна)», – заявив Андрій Піонтковський.

Пояснюючи, він відзначив, що олександр лукашенко справді турбується про безпечне й безбідне існування сина Колі. Це один з його найбільших пріоритетів.

«Цей пріоритет значно вищий, ніж вірність будь-яким російським імперіалістичним фантазіям», – запевнив російський публіцист.

Він переконаний, що за свого наймолодшого сина лукашенко продасть путіна «як миленького, не роздумуючи».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колєньку за яйця і на березу, а Александра за яїла і на сосну
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні