Росіяни готуються до обстрілу України: які об'єкти під загрозою

0
Росіяни готуються до обстрілу України: які об'єкти під загрозою
Російські окупанти готують чергові провокаційні обстріли Запорізької атомної електростанції. Загроза терору з боку армії рф залишається і для інших АЕС України, пише ТСН.

Про це заявив речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

«Ми вже можемо говорити, на жаль, не лише про Запорізьку АЕС. Російський агресор систематично, методично обстрілює всю енергетичну інфраструктуру України, і це, безперечно, може вплинути зрештою і на інші атомні об'єкти, на інші атомні станції. Зокрема на ЗАЕС, яка перебуває в критичній ситуації через чисельні російські обстріли», - попередив він.

За словами речника розвідки Міноборони, є інформація про певну підготовку чергових провокацій і обстрілів Запорізької станції окупантами.

«Те, що у особового складу агресора є план перебування в укритті під час своїх сигналів, тобто є переміщення техніки, є систематична діяльність із пошкодження ліній електропередач, яких зараз залишилося лише декілька, які поєднують ЗАЕС з українською енергосистемою. Зрештою ми вже бачили наслідки попередніх обстрілів ЗАЕС і не лише обстрілів», - сказав він.

Юсов наголосив, що йдеться про системний ядерний тероризм, терор місцевого населення і цивільного персоналу станції.

«Фактично держава-терорист захопила ядерний об'єкт і, побачивши певну безкарність з боку міжнародно спільноти, тепер масштабує цю історію на всю енергетичну систему України», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні