--> Україну накриє спека: якою буде погода | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україну накриє спека: якою буде погода

0
Україну накриє спека: якою буде погода
Попри те, що осінь в Україну прийшла чітко за календарем, у середу, 14 вересня, у деяких областях буде тепло – подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +24 градусів.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на Facebook-сторінці.

За її словами, температура повітря 14-го вересня впродовж дня становитиме +17+22 градуси на південному заході, а саме на Одещині. У той же час, у Чернівецькій області та частині Вінниччини стовпчики покажуть до +24 градусів.

Дещо свіжіше буде на північному сході, на Сумщині, Чернігівщині, Харківщині – температура коливатиметься від +12 до +16 градусів.

"Дощі пройдуть вночі на Лівобережжі, вдень у середу блукатимуть, переважно невеликі, у західних, північних, центральних (окрім Вінниччини) та східних областях. У південній частині України завтра опадів не передбачається", - зазначає синоптик.

Вона наголошує, що вітер при цьому буде західний, північно-західний, помірний.

За прогнозами Наталки Діденко, у столиці, 14 вересня ймовірно йтиме незначний дощ. Можливо, буде мряка або буде підвищена вологість чи туман. Температура повітря у Києві буде максимально +18+20 градусів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні