--> Російські олігархи зі зброєю можуть повстати проти путіна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Російські олігархи зі зброєю можуть повстати проти путіна

0
Російські олігархи зі зброєю можуть повстати проти путіна
Російські олігархи навряд відправлять свої приватні армії на війну проти України. Все може скластись так, що російські багатії та їхні ПВК можуть розвернути зброю та повстати проти Кремля, пише ТСН.

Про це сказав військовий експерт Олег Жданов.

«Путін начебто віддав наказ олігархам створювати приватні армії. Це вже взагалі. Плюс до того суспільство може вибухнути через мобілізацію та неспроможність економіки по виробництву техніки та озброєння, які потрібні для ЗС рф для того, щоб більш-менш активно вести цю військову кампанію», - пояснив Жданов.

Військовий експерт вважає, що олігархи навряд відправлять свої ПВК на війну в Україну.

«Я колись припускав, що добровольчі батальйони можуть стати в руках місцевих влад доволі серйозною зброєю проти Кремля та центральної влади. А вони боряться за децентралізацію, бо центр забирає дуже велику кількість податків і місцевим нема чого красти. А тут олігарх, якого притиснули санкції і він не може дістатись до свого європейського чи закордонного гаманця, повинен зі свого російського гаманця дістати гроші, найняти людей, озброїти їх та утримувати.

І тут питання, а для чого? У росії кожен олігарх має свою приватну армію і я дуже сумніваюсь, що вони зараз цю армію віддадуть путіну, щоб вона за їхні гроші воювали в Україні. А якщо ці олігархи зустрінуться з генералами, яких можуть «пустити під ніж», через провали в Україні, то ще не факт, яке вони рішення ухвалять стосовно самого путіна», - пояснив Олег Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні