З 14 вересня не можна виходити заміж: яке сьогодні свято

0
З 14 вересня не можна виходити заміж: яке сьогодні свято
Сьогодні, 14 вересня, православна церква вшановує день пам'яті Симеона Стовпника, який з самого дитинства цікавився Священним Писанням, часто бував у храмі. У 18 років прийняв чернечий постриг, дотримувався посту і прославився багатьма подвигами, пише УНІАН.

Симеон вів благочестиве життя, проповідував християнство, боровся з єретиками, вчив людей бути смиренними і любити один одного. Помер, коли йому було більше 100 років.

Прикмети 14 вересня
птахи полетіли на південь - осінь буде затяжна;
гілки ялини схилилися низько до землі - будуть заморозки;
чайки кружляють над головою - до теплих днів;
мухи боляче кусаються - до негоди.

Що сьогодні не можна робити
У цей день не рекомендується подорожувати - поїздка може обернутися проблемами з фінансами або здоров'ям. Прибираючи в квартирі, не підмітайте підлогу - можете вимести удачу, любов і гроші. Недоїдки зі столу краще віддати нужденним, а не викидати.

Сьогодні, як в будь-яке інше церковне свято, не можна лихословити, лаятися, заздрити і віддаватися гріхам.

Що можна робити 14 вересня
Так як 14 вересня починається Новоліття, то цей період - найбільш вдалий для переїзду в новий будинок, укладення угод або початку чогось принципово нового для вас. У народі вірили, що з 14 вересня по 28 листопада можна виходити заміж - пара проживе довго і щасливо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні