«Горітиме земля і плавитиметься бетон»: у Медвєдєва – дика істерика через Україну

1
«Горітиме земля і плавитиметься бетон»: у Медвєдєва – дика істерика через Україну
Заступник голови ради безпеки рф дмитро медведєв відреагував на оприлюднені 13 вересня українською владою рекомендації щодо гарантій безпеки для України.

Зробив він це у Telegram.

Так, путінський посадовець назвав ці гарантії «прологом до третьої світової» і переконаний, що жодних гарантій Захід Україні нібито не дасть, бо НАТО «страшно».

«Якщо ці недоумки продовжать нестримне накачування київського режиму найнебезпечнішими видами озброєнь, то рано чи пізно військова кампанія перейде на інший рівень… Вона піде за своїм військовим сценарієм, залучаючи до нього нових учасників», — розповідає медвєдєв.

Він пригрозив країнам Заходу, що «їхні люди хапнуть горя за повною програмою. У них у прямому сенсі горітиме земля і плавитиметься бетон». Але також у медвєдєв визнає: «Нам теж дуже дістанеться. Усім буде дуже погано».

І процитував одкровення Апостола Іоанна: «Від цих трьох виразок, від вогню, диму та сірки, що виходять із рота їх, померла третина людей».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оо, знову"айфончика" понесло. Видно добряче їм пер**ки підгоряють!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні