«Міському голові треба виїжджати»: що б робив мер Луцька, якби рф окупували місто

7
«Міському голові треба виїжджати»: що б робив мер Луцька, якби рф окупували місто
Міський голова Луцька Ігор Поліщук, напевне, виїхав би з міста у випадку його окупації. Таким чином мер зміг би захистити свою родину та не дати ворогу шансів використати його, одягнувши у триколор, пише Перший.

«Необхідно чітко розділяти, наскільки далеко зайшла окупація. Якщо місто наглухо окуповане ворогом, то, напевне, міському голові треба з нього виїжджати. Інакше окупанти можуть взяти в заручники сім'ю, якщо вона тут, і використовувати тебе, одягнувши, умовно кажучи, в триколор. Це завдасть величезної шкоди. Твоя фізична присутність у місті нічим не допоможе точно. Якщо ти збираєшся залишатися в місті, то очевидно, що будеш керувати ним з якогось укриття чи бункера. А це саме можеш робити з будь-якої іншої точки в Україні. Ми бачимо, скільки голів громад, було вбито на початку війни і які речі загалом у містах відбувалися», - заявив Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
палицівський сцикуняка!
Відповісти
То 3,14здєц ! Ото обрали голову на свою голову ! Запам'ятайте, шановні виборці, його слова ! Тепер, не дай бог хтось проголосує за такого голову ! Не мужик, а шмата ! Він ні себе, ні родини, ні лучан, ані України не захистить !
Відповісти
Сцикун
Відповісти
Тепер отих 24 тис. виборців, які за нього проголосували, повинні нести відповідальність за свою політичку позицію !
Відповісти
Тобто , треба драпати! Браво!
Відповісти
Цікаво. Навіщо тепер про це щось казати. Як юрист та й політик, мав би сказати, що де-юре, залишитись в окупованому місті автоматично означає отримати звання колаборанта. Майже усі міські голови виїхали з окупованих міст.
Відповісти
Понавибирали ГАМНА тепер вони рекетом займаються як Путін на темі комуналки та газу. Прізвища усіх скотів відомі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні