Відправлять свіже м'ясо на війну: РФ оголосила достроковий випуск курсантів

0
Відправлять свіже м'ясо на війну: РФ оголосила достроковий випуск курсантів
Військове командування РФ намагається поповнити ряди окупаційного війська молодшим офіцерським складом. Для цього планують провести достроковий випуск курсантів.

Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

"Російське військове керівництво вживає заходів щодо поповнення окупаційного війська молодшим офіцерським складом. За наявною інформацією, оголошено достроковий випуск курсантів 5 курсу Чорноморського вищого військово-морського училища імені Нахімова в грудні цього року", – зазначили у Генштабі.

За їхніми даними, дострокові випуски відбудуться і в інших навчальних закладах Міноборони РФ.

У Генштабі додали, що дефіцит командирів тактичного рівня обумовлений відмовою офіцерів запасу підписувати контракти на тлі контрнаступу ЗСУ.

Продовжується зниження рівня морально-психологічного стану особового складу противника. Серед окупантів все більше поширюється практика самоскалічень, щоб потрапити на лікування до медичного закладу та уникнути участі в бойових діях на території України. Значна частина військовослужбовців не повертається до військових частин після закінчення терміну відпусток.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні