Путін готується здати Крим

1
Путін готується здати Крим
Військовий експерт Олег Жданов припускає, що Москва допускає деокупацію Криму і заздалегідь продумує, як мінімізувати втрати техніки, пише ТСН.

Дивлячись на опосередковані розвідознаки, можна зробити висновок, що рф не сильно збирається захищати Крим. Авіацію росія прибрала.

«Після перших же ударів по Криму вся авіація пішла на територію рф, флот ховається за мисом Фіолент і намагається дрейфувати у бік Новоросійська», - зазначив він.

І ще один момент, на який, на думку Жданова, варто звернути увагу, - основна частина штабу Чорноморського флоту перейшла до Новоросійська. У Криму залишилася лише оперативна група управління частинами флоту.

Експерт припускає, що Москва допускає деокупацію Криму і заздалегідь продумує, як мінімізувати втрати техніки.

«Щоб був мінімум втрат. Бо якщо штаб флоту потрапить, припустимо, в полон або буде знищений ракетним ударом, друге потоплення крейсера «Москва» вони вже не переживуть», - підсумував Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так-так готуйтеся, і заберіть всю прокацапську вату звідти-менше буде що зачищати!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні