За лічені місяці: стало відомо, коли Україну приймуть до НАТО

1
За лічені місяці: стало відомо, коли Україну приймуть до НАТО
Сьогодні НАТО зацікавлене в Україні навіть більше, ніж сама Україна в НАТО. Тож «безпекові гарантії» є лише перехідним етапом на час війни, пише ТСН.

Після перемоги України у війні, процес вступу нашої держави до Північноатлантичного альянсу триватиме всього кілька місяців.

Таку думку висловив військовий експерт Олександр Коваленко.

«Альтернативою до НАТО нічого бути не може. Це («гарантії безпеки для України» - ред.) може бути виключно як перехідний етап, не більше. Він гарантує нам безпеку з боку наших міжнародних партнерів на тому рівні, на якому ми зараз її отримуємо. Це не означає, що у разі чого буде використовуватись саме мілітарний ресурс країн НАТО», - зазначив експерт.

Коваленко переконаний, що після того, як війна з рф завершиться, а Україна повністю поверне усі свої території, питання прийняття України до Північноатлантичного альянсу вирішиться протягом лічених місяців.

«Тобто ці безпекові домовленності є тимчасовими на час ведення війни. НАТО сьогодні зацікавлене в Україні навіть більше, ніж Україна в НАТО. Тому в майбутньому Україна буде у НАТО і крапка», - наголосив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага НАТО. А в той же час д'єрмак готує якийсь черговий "безпековий договорняк" поза НАТО. Хто бреше?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні