--> Сценарії ходу війни, які ще залишилися у кремля | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сценарії ходу війни, які ще залишилися у кремля

0
Сценарії ходу війни, які ще залишилися у кремля
Західні медіа прогнозують неминучу поразку армії путіна в Україні. Будь-який із доступних росії сценаріїв продовження війни призведе до краху, пише Главком.

Аналітики Reuters та інших західних видань моделюють подальший перебіг військової кампанії. Вони сходяться в одному: переламати хід війни Кремлю не під силу.

Підхід до війни
Враховуючи втрати останніх тижнів, як пише The Washington Post, Збройні сили рф потребують перегрупування і нового, більш реалістичного підходу до «спецоперації». Головні питання: звідки взяти нову техніку і як заповнити лави армії – наразі ці питання не вирішені.

Мобілізація
Навіть у випадку всеросійської мобілізації пройдуть місяці, перш ніж її результати відчують на фронті, зазначає експосол Британії у росії Тоні Брентон в інтерв'ю Reuters. Більше того, мобілізація унеможливить риторику про «спеціальну операцію», адже загальний заклик – перехід у військовий режим. А війну проти частини одного народу пояснити буде складно.

Більше цілей для ракет
Росія дедалі частіше б'є по інфраструктурі. Постраждали енергомережа Харківської та сусідніх Сумської та Полтавської областей, стільникові мережі та інфраструктура водоканалу. Але Україна пристосувалася швидко виправляти ушкодження. Для відновлення інтернет-з'єднання Україна використовує систему супутників компанії Маска Starlink.

Ставка на «сувору зиму»
Як ми писали, на Європу чекає сувора зима: надвисокі комунальні рахунки, брак енергоносіїв. Швидко перебудувати індустрію континенту складно. На цьому фоні ЄС стає дедалі складніше продовжувати допомагати Україні в колишніх обсягах. Тим не менш, країни ЄС поки що тверді в цих намірах.

Ядерна зброя
Використання ядерної зброї експерти вважають малоймовірним.

«Не зможе ядерна зброя дати конкретний і відчутний результат, водночас США не зможуть не вдарити у відповідь. Не думаю, що путін та його оточення настільки суїцидально налаштовані», – каже Бен Ходжес, відставний американський генерал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні