Відомий український гурт нарешті їде з концертом у Луцьк

0
Відомий український гурт нарешті їде з концертом у Луцьк
20 жовтня о 19:00 у розважальному центрі «Промінь» відбудеться благодійний концерт гурту «ТІК». Частина коштів від продажу квитків передадуть на потреби ЗСУ.

Про це пише ВСН. Організатори закликають готуватися до концерту, який запалить усіх найпотужнішим бойовим українським духом, драйвом і незламним оптимізмом.

Будемо разом співати «Люби ти Україну», «Чорна хмара, біла хмара», «Олені», «Вчителька», «Апрєль», «Не цілуй», легендарну «Тихую», гімн України і всі ваші улюблені хіти з усіх альбомів гурту «ТІК»! Разом зібравшись на концерті «ТІК», ми допоможемо нашим захисникам, адже частина коштів із продажу квитків будуть передані на потреби найкращих у світі Героїв - ЗСУ, - йдеться у повідомленні.

Як зазначив соліст гурту Віктор Бронюк, під час війни кожний концерт, кожна зустріч, кожна мить разом - особливі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні