ЗСУ вже біля самого Херсона! Звільнили ще один населений пункт

0
ЗСУ вже біля самого Херсона! Звільнили ще один населений пункт
У вівторок, 13 вересня, українські військові під час контрнаступу звільнили від російських військ Киселівку, що розташована за 25 км від Херсона.

Як пише ТСН, Це означає, що єдиний населений пункт, який розділяє на сьогодні ЗСУ з Херсоном, це Чорнобаївка. Про це в ефірі всеукраїнського марафону розповів голова Херсонської облради Олександр Самойленко.

"Вчора був деокупований населений пункт Киселівка, який розташований в безпосередній близькості до самого обласного центру. Єдиний населений пункт, який розділяє на сьогодні українську армію місто Херсон, це славнозвісна Чорнобаївка", - повідомив голова облради.

Також Самойленко додав, що 13 вересня було точне влучення в місце концентрації окупантів. Йдеться про Карантинний острові. Окрім цього, є попадання на території Нової Каховки, в Голій Пристані та кількох інших містах області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні