Назвали «природні антибіотики» для профілактики застуди: що це

0
Назвали «природні антибіотики» для профілактики застуди: що це
За словами лікаря-дієтолога Тетяни Залєтової, за допомогою природних антибіотиків можна домогтися зміцнення імунітету та покращити свій захист від сезонних застуд.

У своєму інтерв’ю, як пише ukrhealth, лікар Залєтова повідомила, що деякі рослини діють як антибіотики, борючись із розмноженням патогенних бактерій.

«Природні антибіотики допомагають підняти імунітет із настанням холодів», – сказала медик.

Зокрема, одним із таких природних антибіотиків Залєтова назвала часник. Фахівець констатувала, що біологічно активні речовини часнику здатні активувати функції імунітету, це було показано досліджень.

Також лікар зауважила, що «в сезон застуд корисно їсти приправу базилік – ця пряна трава має дезінфікуючі та бактерицидні властивості».

Залєтова уточнила, що при захворюванні, що сталося, названі «природні антибіотики» не варто розглядати як ліки. Але вживати їх як засоби підтримки організму, а також додавати в їжу з метою профілактики запалень та пов’язаних із ними захворювань дуже корисно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні