Які знаки Зодіаку, які абсолютно не вміють брехати

0
Які знаки Зодіаку, які абсолютно не вміють брехати
Астрологи назвали знаки Зодіаку, чиї представники зовсім не вміють брехати.

Про це пише УНІАН.

Лев
Мало того, що ця людина не вміє брехати, так вона ще й терпіти не може брехню від інших людей. Наприклад, якщо у Левів все йде до стосунків, то вони детально розпитають у потенційного партнера про всі цікаві речі, проведуть своє "розслідування" і зіставлять факти. Найменші розбіжності - пряма причина для відмови.

Стрілець
Цим людям важливо, щоб їх оточувала правда. Вони самі не дуже переймаються через те, що про них подумають люди, тому грубо і різко говорять все в обличчя.

Якщо їм захочеться збрехати, то це у них не вийде. Брехню видадуть очі.

Козеріг
Ці люди терпіти не можуть, коли їм доводиться десь лукавити. Вони завжди запинаються, відводять погляд убік, плутаються в інформації. Це їх і видає. До слова, астрологи називають Козерогів одним з найчесніших знаків Зодіаку.

Діва
Діва завжди виступає за правду і справедливість. Саме тому моральні принципи цієї людини не дозволять обманювати оточуючих - близьких або далеких людей. Вони шанують свою совість найбільше і практично не здатні на обман, навіть з добрим умислом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні