--> Чому путін не їде на передову в Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому путін не їде на передову в Україну

1
Чому путін не їде на передову в Україну
Очільник країни-агресорки володимир путін уникає поїздок на передову. І не лише зараз, коли йому майже 70 років, і це можна було б списати на вік, але й раніше. До Чечні він ніколи не їздив ні в першу, ні в другу війну. Путін приїжджав лише до зачищеного місця, пише ТСН.

Чому він не їде на передову, пояснив радник Офісу президента Олексій Арестович.

«Це вік та вроджена стиглість. Тому що він із тих людей, які явно не з бойових підрозділів КДБ. Тому що у КДБ були люди, які йшли під кулі, не моргнувши оком, виконували завдання, хоча можна сперечатися про ці завдання... Але він не з тих хлопців. У нього там вербування, агентурна діяльність, але все на рівні «потеревенити за життя». Я не знаю докладно пітерську частину його біографії, але, на мою думку, йому там теж особливо ризикувати не доводилося, поряд із Собчаком перебуваючи. А командувати, вбивати Литвиненка та всіх інших із бункера особливого ризику за собою не тягне, особливо коли ти за ядерною парасолькою. От і склався характер. Це той випадок, коли біографія збіглася із характером», - каже Арестович.

Радник Офіса президента наголосив, що путін чітко знає, що обережність понад усе. А боїться він найбільше під час можливих візитів на передову не українців, не якогось байрактара, а боїться своїх же.

«Боїться, що його свої грохнуть під виглядом того, що налетіла українська артилерія. Тому я його розумію, підозрюю, що він боїться своєї охорони, своїх офіціантів, секретарів, боїться лікарів своїх особливо, всіх боїться. І в цьому звичному страху він живе. Чим більше зла ти завдаєш і збираєшся заподіяти, тим більше ти розкладаєшся як особистість. Це дуже простий закон. Навіть дівчина, яка йде у короткій спідниці темним провулком, вона боїться, тому що вона бажає зла потенційним хуліганам і ґвалтівникам. Це психологія. Вона так працює. А вже людина, яка сидить за ядерною парасолькою і віддає накази знищити тих, захопити тих, вона боїться смерті», - пояснює Арестович.

За словами радника Офісу президента, безкарне зло розкладає душу, фізично знищує.

«Ви подивіться, як він виглядає. Це нервове вчеплення у край столу, це притупування, незрозумілий танець ногами. Це особистість у періоді напіврозпаду», - зауважує він.

Арестович назвав ще одну причину, чому путін уникає поїздок на передову.

«Ви хочете, щоб він поїхав кудись на передову щось там втлумачувати своїм солдатам? Вони побачать, ким насправді є полководець… Його побачать та жахнуться. Дрібне, рябе і ми за це вмираємо. Це буде тотальне розчарування. Якщо живого путіна показати російським солдатам, то російська армія не те, що розбіжиться, вона застрелиться. Вони зрозуміють, що він виявився не те що не батьком, а чмонею: рябе, косе, криве, з нестриженою головою, з зарослими скронями. І ось за це ми вмираємо? Ось це головний символ мачизму, головний стерх і так далі? Та ну, куди. Саме тому він і ховається», - підсумував Олексій Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не їздить тому що він сцикло! Боїться за свою шкуру-простіше він -бункерний пацюк!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні