--> У боях за Україну загинуло шестеро військових з Рівненщини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У боях за Україну загинуло шестеро військових з Рівненщини

0
У боях за Україну загинуло шестеро військових з Рівненщини
У боях з окупантами загинули шестеро військовослужбовців.

Як повідомили у Демидівській селищній раді, 13 вересня поблизу населеного пункту Таврійське, що на Херсонщині, загинув житель с. Рогізне. Глинський Артур Андрійович. Він був командиром вогнеметного відділення вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту та старшим солдатом. Захищав Україну ще з 2020 року.

У Зорянській територіальній громаді повідомили про те, що загинув житель с. Зоря Стадницький Олександр Іванович, 1977 року народження, та житель с. Застав’я Прокопчук Віталій Іванович, 1974 року народження.

Як повідомили у спільноті Моя Рівненщина, 13 вересня поблизу населеного пункту Вугледар (Донецька область) загинув сержант управління 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша — Нікітін Богдан Федорович, житель м.Рівне. Йому було лише 29 років.

У спільноті Острів повідомили про те, що 13 вересня, виконуючи свій військовий обов’язок в м. Лозова Харківської області, загинув житель с. Княгинин Конюшик Сергій Анатолійович. Йому було 49 років. В загиблого залишилися дружина та троє дітей, які так і не дочекалися свого захисника з війни.

Як повідомили у Мізоцькій селищній раді, загинув житель смт Мізоч, Шолудько Володимир Васильович.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні