Хто на Волині наживався на гуманітарці

1
Хто на Волині наживався на гуманітарці
У Волинській області станом на 15 вересня відкрито 13 кримінальних проваджень за зловживання у сфері гуманітарної допомоги. Стосовно них триває розслідування.

Про це повідомив керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук під час позачергового сесійного засідання облради 15 вересня.

«Якщо людина займається гуманітарною, допомагає ЗСУ, то честь їй і хвала, але водночас вона повинна нести відповідальність за будь-які свої незаконні дій. Усі підозри, які винесені людям за зловживання гуманітарною допомогою, аргументовані та базуються на доказах. Загалом розслідуємо 13 таких кримінальних проваджень. По двох із них винесена підозра», - каже Тимчук.

Зокрема, одна з цих справ стосується продажу у Ковелі транспортних засобів, які йшли як гуманітарна допомога. Наразі вони конфісковані на користь волинської 14-ї бригади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли будуть підозри тим хто наживався на гуманітарці на Запоріжжі, розкрадаючи оту допомогу вагонами?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні