Німці можуть перестати допомагати біженцям з України

0
Німці можуть перестати допомагати біженцям з України
Напад росії на Україну викликав у Німеччині хвилю готовності допомогти українським біженцям, яка триває й досі. Однак, згідно з опитуванням Німецького центру досліджень інтеграції та міграції (DEZIM), бажання допомагати дещо знизилося.

Про це свідчать результати двох опитувань DPA, результати яких наводить BILD.

Як показує дослідження, на початку березня кожен четвертий німець (27%) був готовий тимчасово прийняти біженців з України вдома, зараз ця частка впала до 17%. Примітно, що влітку майже кожен другий (47%) міг уявити роботу волонтером для біженців із України. У березні було 58%. Дещо знизилася і готовність жертвувати гроші для біженців з України. У березні 69% опитаних були готові зробити це. Влітку готовність жертвувати становила 58%.

Нагадаємо, що повномасштабне вторгнення росії в Україну спричинило наймасштабнішу міграційну кризу з часів Другої світової війни. За даними ООН, через війну майже третина населення України залишила свої будинки.

Крім того, наприкінці минулого року 36,5 мільйона дітей у світі були змушені залишити свої будинки через конфлікти, насильство та інші кризи. Це найбільша кількість дітей-біженців з часів Другої світової війни, але ці цифри не включають осіб, які стали біженцями через російську агресію в Україні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні