Мер Івано-Франківська радить людям запастися електрообігрівачами

0
Мер Івано-Франківська радить людям запастися електрообігрівачами
Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків радить радить місцевим мешканцям запастися на зиму електрообігрівачами.

Хоч місто готове до початку опалювального сезону, але ракетних ударів по критичній інфраструктурі ніхто не застрахований.

Про це мер міста сказав в ефірі радіо "Західний полюс".

"Якщо безпекова ситуація буде така, як є, ми цей сезон пройдемо. Єдине питання - це можливі удари по критичній інфраструктурі. Ми бачимо, що ворог зараз б’є по інфраструктурі: Кривий Ріг, Харківська ТЕЦ… Від ракетних ударів ніхто не застрахований. Ми на 100% не можемо планувати", - наголосив Марцінків.

У Франківську облаштовують пів сотні пунктів обігріву, а мешканцям міста мер радить придбати електричні обігрівачі та навіть будинок у селі.

"Рекомендую запасатися електрообігрівачами. Хто має <хату> у сільській місцевості, на всяк випадок…. Добре мати запасний варіант, якщо не буде газопостачання. Ситуація може бути різна", - каже мер міста.

За його словами, мерія готує інформаційні бюлетені для населення з рекомендаціями, як діяти у випадку проблем з тепло- та електропостачанням. Їх опублікують у Мережі та розвісять у під’їздах будинків.

Марцінків також наголосив, що одночасно подати тепло до усі будинків в Івано-Франківську не вийде. На запуск усіх 38 котелень потрібно близько 14 днів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні