В кремлі готові до переговорів із Заходом про капіпуляцію рф

1
В кремлі готові до переговорів із Заходом про капіпуляцію рф
В Кремлі готові усунути свого лідера заради збереження статків і примирення з Заходом, вважає Володимир Огризко, пише ТСН.

Оточення президента росії володимира путіна незабаром почне вести за його спиною перемовини з Заходом про капітуляцію, оскільки вони розуміють, що путін штовхає рф до катастрофи.

За словами ексміністра закордонних справ України Володимира Огризко «з того, що відбувається навколо, можна зробити висновки, що ситуація для путіна стає все складнішою».

«У нас дуже часто говорять - ну от, ще трошки і повстане «вєлікій русскій народ». Мені здається, це абсолютна фантазія. «Вєлікій русскій народ» звик жити у рабстві, коритися царю-батюшці, слухатися його від першого до останнього слова, але до того моменту, поки цар-батюшка демонструє успіхи... В той момент, коли цар-батюшка отримує серйозні ляпаси, «глибинний народ» починає сумніватися в тому, що цар-батюшка істинний... І тут вступає в силу вже не російський народ, а ота камарилья путіна, яка чудово розуміє, що він веде росію до катастрофи», - пояснив ексміністр.

Як зазначив Огризко, найголовніша інтрига полягатиме в тому, як швидко ця група навколо путіна почне за його спиною домовлятися з Заходом про форму капітуляції.

«Якою вона буде - питання. Але я думаю, це зараз найоб'єктивніший можливий хід подій. Його просто будуть усувати, продавати, здавати для того, щоб для панівної групи людей, які мають гроші і хочуть жити по-західному... зберегти свої можливості й статки, можливість жити і процвітати на Заході. Думаю, зараз власне йдеться про це», - вважає він.

На думку ексглави МЗС, така капітуляція перед Заходом може включати можливість «відступу від України, від Молдови, від Грузії, виходу з Сирії, припинення тих речей, які росія робить в Африці і в інших країнах».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так вже тих "готових усунути *уйла" оштрафували гарно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні