Бєлгородська область: на кордоні з Україною палає КПП

0
Бєлгородська область: на кордоні з Україною палає КПП
Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив, що біля КПП "Нехотіївка" на кордоні з Україною виникла пожежа, зазнав пошкоджень митний термінал.

Як пише УП, про це Гладков повідомив у Telegram.

"Триває обстріл села Нехотіївки Білгородського району. Один із снарядів потрапив на заправну станцію, внаслідок чого сталася пожежа. Попередньо постраждалих немає, АЗС давно не працює. Паливо відсутнє. Підрозділи МНС виїхали на місце", - написав рашист.

Пізніше він додав, що у ході перевірки було встановлено, що внаслідок надзвичайної ситуації зазнав пошкоджень митний термінал. На підтвердження своїх слів він виклав фото.

Губернатор російського прикордонного регіону стверджує, що надзвичайна ситуація виникла внаслідок обстрілу зі сторони України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні