ЗСУ можуть звільнити Крим раніше за Донецьк, – Жданов

0
ЗСУ можуть звільнити Крим раніше за Донецьк, – Жданов
Збройні сили України можуть звільнити Крим від російських військ раніше за Донецьк.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов в розмові з російським правозахисником і блогером Марком Фейгіним, пише ТСН.

"Це цілком ймовірно. Але для цього необхідно Крим зробити тупиком. Потрібно пошкодити міст, щоб він не виконував функцію постачання. І тоді вже навіть немає сенсу відступати до Криму, російські війська будуть розуміти, що це капкан. І навіть 4 з 9-ти ВДК (великі десантні кораблі – Ред.), які сьогодні залишилися в строю Чорноморського флоту, вони не вирішують ситуації і не врятують", - каже експерт.

На думку Жданова, лише сам факт, якщо Крим залишиться тупиком, призведе до того, що російські війська будуть відступати вздовж узбережжя у бік Новоазовська, Ростова.

"Бо іншого виходу немає. Треба бути несповна розуму, якщо ти знаєш, що там тупик, і заходити до Криму", - сказав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні